FAQ
Cum pot să comand de pe mezelurifaraeuri.ro?
Puteți comanda de pe mezelurifaraeuri.ro adaugând produsele dorite selectând cantitatea și adăugând în coș. Continuați spre finalizarea comenzii introducând informațiile necesare. Aveți posibilitatea să vă creați un cont, astfel salvând produsele adăugate în coș până sunteți pregătit să finalizași comanda.
Ce inseamna mezeluri fara E-uri?
Materia prima, condimentele si procesul de afumare nu contin nimic din categoria chimicalelor sau derivate din acestea. Totul este natural 100%
Cu ce tip de fum se afuma?
Se afuma cu rumegus din lemn de esenta tare ( fag) si in prealabil se zvanta cu flacara de lemn din aceeasi esenta.
Ce tip de sare se foloseste?
Sare gema maruntita de masa pentru industria alimentare.
Diferenta dintre carnatii subtiri si cei grosi?
Au aceeasi compozitie doar matul difera, cei subtiri sunt in mat de oaie si cei grosi in mat de porc. Diferenta de pret este data de costul de achizitie mai mare la matul de oaie. Se afuma o singura data pentru a avea un gust echilibrat
Diferenta dintre muschi file si muschiulet?
Muschiul file este un muschi activ de aceea este mai fibrat, in timp ce muschiuletul este un muschi mai putin activ din corp si de aceea este mai moale si mai usor de mestecat. Procesul natural de saramura: muschiul file sta 10 zile la sare, iar muschiuletul sta 7 zile la sare.
Diferente intre parizer si crenvrusti?
Compozitia la crenvrusti si la parizer este aceeasi.(pulpa de vita pulpa de porc slanina si condimente). Ambele sunt prefierte la o temperatura controlata de 72 grade, membrana lor difera de aceea crenvrusti trebuie fierti 1-2 min. Inainte de servire.